Видео за Семинара


Желаете ли завинаги да защитите себе си от чужди въздействия?
Желаете ли да сте неуязвими към всяка магия?
Желаете ли да управлявате своя живот?

Повече от 4000 години преди н.е. келтските племена са живели на територията на съвременна Великобритания. Преди 1500 години се е сформирала келтската религия (друидизъм) и възникнала келтската магия. Тя е най-силната и най-опасна магия в света. Управлява с живата и нежива материя, силите на стихиите и съществата на астралния свят.

Келтските друиди покоряват силите на Природата, могат да предизвикат суша, дъжд или буря, да изпратят на човек смъртоносна болест или да изцелят безнадеждно болен. Те притежават велика власт. Друидските практики позволяват да се проникне в същността на Природата, да се получи невероятна власт над невидимите сили, способни са да променят познатия ни свят до неузнаваемост.

В този уникален световен проект, мъдрост и практики на келтските жреци стават достъпни за всеки, който има желание завинаги да защити себе си от чужди въздействия, да бъде неуязвим към всяка магия и да управлява своя живот използвайки невидимите същества и силите на Природата като приятели и помощници.

Обучението се състои от практически упражнения.

Пълното обучение е 2 години: 10 практически семинара, за да стигнете до ниво Мастер, и още 10, за да придобиете истинска сила на Друид.

Цена за участие – 130 лв.
За пенсионери, студенти и ученици – 100 лв.
Абонамент за 1 година (10 семинара) – 900 лв.